Η εταιρεία μας

Η SMARTPLAN, σαν θυγατρική της KITCHEN GALLERY, ιδρύθηκε με σκοπό να σας προσφέρει όμορφες κουζίνες, λειτουργικές, σε πλούσια ποικιλία σχεδίων και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.Θα βρείτε πάντα και προσφορές -70% σε εκθεσιακές κουζίνες.

Οι κουζίνες μας είναι Ελληνικής ή Ιταλικής κατασκευής, όλες με υλικά οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και απαλλαγμένα από επικίνδυνες ουσίες.

Στον χώρο της κουζίνας, μια οικογένεια θα κάτσει, θα συζητήσει, θα γιορτάσει, θα περάσει κατά μέσο όρο 4 ώρες την ημέρα και για αυτό τον λόγο η κουζίνα είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος σε ένα σπίτι. Στόχος λοιπόν  της SMARTPLAN, είναι να απολαύσετε όμορφες, εργονομικές, ανθεκτικές κουζίνες και πάντα  σε προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε επίσης και σύγχρονου σχεδιασμού ντουλάπες υπνοδωματίων και ποιοτικές εσωτερικές πόρτες ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επένδυσή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ακόμα και παιδικά δωμάτια, κρεββατοκάμαρες, μκροέπιπλα ή έπιπλα μπάνιου.

Η SMARTPLAN μπορεί να σας προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές και στις ηλεκτρικές συσκευές σας. Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας. 

Με εξειδικευμένο προσωπικό και συνέπεια, Η SMARTPLAN σας προσφέρει υψηλά standardς σε σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση και after sales service. Οι διακοσμητές μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στον σχεδιασμό του επίπλου κουζίνας και της ντουλάπας και θα σχεδιάσουν για εσάς σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ακριβώς ότι ονειρεύεστε.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να σας ξεναγήσουμε στις εκθέσεις μας στο Ίλιον και στον Πειραιά.