Αξεσουάρ Κουζίνας

Τα αξεσουάρ κουζίνας παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευκολία και την μείωση του χρόνου προετημασίας των φαγητών. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε προτάσεις τις οποίες μπορείτε να τις συνδιάσετε με τα έπιπλα κουζίνας σας. Τα αξεσουάρ κουζίνας ποικίλουν ανάλογα την χρήση που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχουν κουταλοθήκες, μαχαιροθήκες, πιατοθήκες , σκουπιδοφάγοι, γωνιακή μηχανισμοί κουζίνας , φωτισμός κουζίνας κ.α.

αξεσουάρ κουζίνας

Μηχανισμός για μπουκάλια

αξεσουάρ κουζίνας
αξεσουάρ κουζίνας

Ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ κουζίνας είναι ο συρόμενος μηχανισμός στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μπουκάλια και μπαχαρικά σε όρθια θέση . Το πλεονέκτημα του μηχανισμού είναι ότι εκμεταλλεύεται το βάθος των ντουλαπιών. Έτσι με τον συρόμενο μηχανισμό μπορείτε να φέρετε όλα τα πράγματα σας έξω με μια απλή κίνηση. Ο συρόμενος μηχανισμός μπορεί να μπει σε ντουλάπια μήκους 15cm έως 30cm . Ο πάτος του μηχανισμού είναι ειδικός αντιολισθητικός έτσι ώστε να πράγματα σας να μένουν στη θέση τους κατά το άνοιγμα.

Κουταλοθήκες – Μαχαιροθήκες

Ένα ακόμα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ κουζίνας είναι οι κουταλοθήκες. Τοποθετούνται σε όλα τα ρηχά συρτάρια στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Στις κουταλοθήκες μπορείτε να βάλετε τακτοποιημένα και οργανωμένα τα κουτάλια , μαχαίρια , πιρούνια και άλλα εξαρτήματα κοπής και επεξεργασίας τροφίμων. Μπορείτε να τα τακτοποιήσετε ανα είδος . Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε χρόνο στο να ψάχνετε κάθε φορά που βρίσκετε το κάθε εργαλείο. Οι κουταλοθήκες βγαίνουν σε διάφορα μήκη και μπαίνουν σε όλα τα ρηχά συρτάρια της κουζίνας σας.

αξεσουάρ κουζίνας
αξεσουάρ κουζίνας

Αξεσουάρ Νεροχύτη

αξεσουάρ κουζίνας
αξεσουάρ κουζίνας

Χρηστικό αξεσουάρ κουζίνας είναι οι θήκες που τοποθετούνται στο ντουλάπι του νεροχύτη . Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε σφουγγάρια και είδη καθαρισμού της κουζίνας σας. Επιπλέον αυτές οι θήκες έχουν και 2 ξεχωριστούς κάδους απορριμάτων για πλαστικά και τρόφιμα . Βοηθάνε πάρα πολύ στον να έχετε ένα τακτοποιημένο συρτάρι νεροχύτη, όπου βρίσκεται τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

Γωνιακός μηχανισμός ντουλαπιού

Ο γωνιακός μηχανισμός ντουλαπιού, το λεγόμενο “φασόλι” είναι ένα αξεσουάρ που πρέπει να μπαίνει σε κάθε κουζίνα. Προσφέρει ευκολία στη τοποθέτηση κατσαρολικών και μικροσυσκευών. Ο αντιολισθητικός του πάτος προσφέρει σταθερότητα κατά το άνοιγμα του μηχανισμού έτσι ώστε όλα τα πράγματα σας να μένουν στη θέση τους. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν προβλήματα μέσης και δεν τους είναι εύκολο να σκύβουν , τους προσφέρει μεγάλη ευκολία στο να παίρνουν τα πράγματα που βρίσκονται στις γωνίες.

αξεσουάρ κουζίνας
αξεσουάρ κουζίνας

Μηχανισμός κρεμαστού ντουλαπιού

μηχανισμός κρεμαστού ντουλαπιού ανακλησης

Όταν έχετε προβλημα χώρου , και δε μπορείτε να ανοιξετε το κρεμαστό ντουλάπι σας προς τα πάνω……….έχουμε την λύση . Ειδικός μηχανισμός για άνοιμα κρεμαστού ντουλαπιού προς τα κάτω.

Θέλετε Έπιπλα κουζίνας?