Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Μπορούμε να σας σχεδιάσουμε τις ντουλάπες των υπνοδωματίων σας στις καλύτερες τιμές με την καλύτερη ποιότητα στην Ελλάδα. Αντιπροσωπεύουμε Ελληνικά και Ιταλικά εργοστάσια που τους χαρακτηρίζει η ποιότητα των επίπλων τους. Υπάρχουν σε συνδιασμούς πολλών χρωμάτων και σχεδίων . Μπορούμε να σχεδιάσουμε απλές ανοιγόμενες  αλλά και με πολύπλοκους μηχανισμούς , συρρόμενες .

Ντουλάπες
Ντουλάπες

Περίφανα αντιπροσωπεύουμε το Ελληνικό εργοτάσιο επίπλων HOF που εδρεύει στην Κρήτη . Χρησιμοποιόντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς το εργοστάσιο μας μπορεί να σας προσφέρει ντουλάπες σε εξαιρετική ποιότητα και τιμή.

Μοναδικού σχεδιασμού συρόμενη με γεωμετρικά μοτίβα στην γυάλινη επιφάνειά της. Το σχέδιο είναι εγχάρακτο στο γυαλί στην εσωτερική του πλευρά. Το πόμολο σε αλουμίνιο είναι ενσωματωμένο καθ ύψος σε κάθε φύλλο της . Συνολικού μήκος 2,80μ. τοποθετείται ελεύθερη στον χώρο ώστε να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη πρόσοψή της.

Βεστιάριο υπνοδωματίου

Βεστιάριο

Το βεστιάριο που όλοι θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας!

Πλήρης εκμετάλλευση περιμετρικά όλου του διαθέσιμου χώρου με δύο διαφορετικές προτάσεις για τα γωνιακά στοιχεία.

Συρταριέρες με κλειστές ή με γυάλινες διαφανείς προσόψεις, συρόμενες παντελονοθήκες, συρόμενα ράφια ή μεταλλικά καλάθια, μηχανισμοί »ασανσέρ» που κατεβάζουν τα ρούχα από ψηλά, χώρος για αποθηκευση μακριών ρούχων, ακόμα και γυάλινα ράφια για αποθήκευση διπλωμένων πουκαμίσων.

Όλη η σύνθεση μπορεί να κατασκευαστεί στα βασικά λευκά ή μπεζ χρώματα αλλά και σε αποχρώσεις του ξύλου ή της γκάμας του γκρι.

Μεγάλη συρόμενη υπνοδωματίου σε ολόλευκο χρώμα. Η λεπτή οριζόντια γραμμή προτείνεται σε ανοιχτό γκρι τόνο και ενσωματώνει το πόμολο. Σε ίδιο χρώμα και υλικό είναι σχεδιασμένα η κρεββατοκάμαρα και η μεγάλη συρταριέρα ώστε να συνδυαστούν αρμονικά μέσα στο ίδιο δωμάτιο. Οι τοίχοι του χώρου έχουν βαφεί σε χρώμα γκρίζο πολύ ανοιχτό.

Ντουλάπα συρρόμενη
Ντουλάπα γωνιακή

Περιβάλλει το κρεββάτι σε μια κρεββατοκάμαρα και δίνει την λύση σε δωμάτια που χρειάζονται πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Έχει προβλεφθεί και πολύ καλός χώρος για ένα γραφείο με την βιβλιοθήκη του δεξιά. Ο σχεδιασμός επάνω από το γραφείο επαναλαμβάνεται ό ίδιος και επάνω από το κρεββάτι ώστε να υπάρχει αρμονία στην όλη σύνθεση.

Η λύση με το μεγάλο γωνιακό στοιχείο δίνει πλούσιο και άνετο αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του.

Η σύνθεση μπορεί να προσαρμοστεί είτε για κυρίως υπνοδωματίου είτε για παιδικό δωμάτιο.

Ο συνδυασμός των χρωμάτων και των υλικών σε όλο το υπνοδωμάτιο έχει επιλεγεί έτσι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι γαλήνιο αλλά όχι άτονο.

Θέλετε και Έπιπλα κουζίνας?