Τα δικά μας Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας , φτιάχνονται με τις καλύτερες προδιαγραφές απο τα καλύτερα εργοστάσια στην Ευρώπη και την Ελλάδα . Οι κλασικές μας κουζίνες μπορούν να σχεδιασθούν με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες τον δικό σας χώρο , καθώς μπορούν α να συνδιασθούν ξύλινα ή συνθετικά υλικά και άπειρα χρώματα. Εγγυούμαστε για την ποιότητα κατασκευής αλλα και για τα οικολογικά υλικά. Τα εργοστάσια που περήφανα αντιπροσωπεύουμε είναι η  HOF το Ελληνικό μας εργοστάσιο, η ARREX και η STOSA που είναι τα Ιταλικά μας εργοστάσια.

Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας

Κουζίνα Dolcevita new

Η νέα Dolcevita χαρακτηρίζεται από την αρμονική συνύπαρξη της κομψότητας και του κλασικού στυλ, που ταιριάζουν απόλυτα και αναδεικνύουν την αδιαμφισβήτητη διεθνώς αισθητική της. Μια αιώνια κουζίνα…

Κουζίνα Lola

Lola, μία ολοκαίνουργια ξύλινη κουζίνα που μεταφράζει κάθε στυλ, διαθέτει στυλιζαρισμένες επιφάνειες με σύγχρονη αισθητική αλλά και κλασική κομψή γεύση που γοητεύει…

Κουζίνα Eva

Eva, η κλασική ξύλινη κουζίνα που προκαλεί τον σύγχρονο κόσμο. Μπορείτε να την σχεδιάσετε όπως θέλετε σε πολλά χρώματα, σε ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος ή σε μινιμαλιστικό σχεδόν ύφος. Συνδυάζεται ιδανικά σε τοίχους με τούβλο και διαθέτει μεγάλο εύρος σε αξεσουάρ και μηχανισμούς για να γίνει απόλυτα λειτουργική σε κάθε σπίτι.

Κουζίνα Lussi

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Κλασικά έπιπλα κουζίνας με σκανδιναβική πινελιά. Οι απαλές αποχρώσεις και τα διακοσμητικά στοιχεία που αντηχούν την αισθητική του Nordic στυλ κάνουν το μοντέλο μια ζεστή κουζίνα. Τα αξεσουάρ και οι πολλαπλές λύσεις που είναι διαθέσιμες είναι το αποτέλεσμα της τεχνολογίας και της εν εξελίξει έρευνας μας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο, αν αγαπάτε τις κουζίνες , το παραδοσιακό στιλ και έναν τολμηρό χαρακτήρα, αλλά με μια πιο ήπια πλευρά τότε αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για εσάς.

Κουζίνα Classe

Κουζίνα classe, όταν η αξία της κομψότητας συναντά την σύγχρονη λειτουργία!
Στις λεπτομέρειες, στην ομορφιά των τελειωμάτων, στις διακοσμήσεις, η κλασική
κουζίνα βρίσκει μια σύγχρονη ανάγνωση και επιστρέφει στη νέα ζωή.
Τα ερμάρια βάσεως και τα υψηλά είναι από πολυεστερική μαύρη λάκα και οι βιτρίνες με
φυσικό ξύλο σε απόχρωση της ελιάς και με χάλκινες πηνελιές.
Η κλασική κουζίνα επιστρέφει στην σύγχρονη ζωή μέσα από λεπτομέρειες όμορφων
τελειωμάτων δίνοντας ρομαντικό τόνο στα πρωτοποριακά υλικά που χρησιμοποιούνται.

Κουζίνα Carola

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Η ζεστασιά της κουζίνας από ξύλο είναι η παραδοσιακή κουζίνα Carola. Είναι μια έκφραση της αντοχής του ξύλου δρυός στα κλασικά έπιπλα κουζίνας, ένα σύμβολο τόσο της φύσης αλλά και της αξιοπιστίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μοντέλο βαμμένο, με εκατοντάδες αποχρώσεις για να διαλέξετε. Οι κομψοί ρόζοι ξύλου παραμένουν ορατοί ακόμα και μέσα από το χρώμα.

Κουζίνα Eleonora

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Η διαχρονική εικόνα της παραδοσιακής κουζίνας.  Αυτό το μοντέλο είναι σαν μια χειροποίητη σύγχρονη κουζίνα. Ο συμπαγής σχεδιασμός ξύλου ταιριάζει απόλυτα με τα έντονα χαρακτηριστικά των μονάδων της κουζίνας από τις σύγχρονες συλλογές μας, διατηρώντας παράλληλα τη δική της ταυτότητα.

Κουζίνα Anna

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Αριστοκρατική, πάντα και για πάντα η Άννα είναι η παραδοσιακή κουζίνα που δίνει μια λάμψη στο χώρο σας.  Αν αγαπάτε αυτό το στυλ, επιλέξτε από το απαλό λευκό, χρυσό ή ασημένιο προφίλ, τις λαβές με πολυτελή κρύσταλλα και τις διακοσμητικές κολώνες. Αν προτιμάτε μια απλούστερη παραλλαγή της, προσφέρουμε μια κομψή ολόλευκη κουζίνα με το ίδιο στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το μοντέλο σε εκατοντάδες διαφορετικές αποχρώσεις.

Κουζίνα Mela

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Κομψά και κλασικά έπιπλα κουζίνας .  Αυτή η κουζίνα θυμίζει την παράδοση, τη ζεστασιά, την κομψότητα και την εκλέπτυνση. Η Mela είναι η παραδοσιακή κουζίνα για τη σύγχρονη εποχή.

Κουζίνα Magda

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Όταν η παραδοσιακή κουζίνα είναι μια καινοτομία. H Magda είναι για εκείνους από εσάς που αγαπούν τη γλυκιά πλευρά της παραδοσιακής κουζίνας, εκτιμούν τα ζεστά χρώματα κερασιάς ή τα λεπτά τελειώματα, και τολμούν να ανακαλύψουν εκ νέου το στυλ, αντλώντας έμπνευση από σύγχρονες γραμμές.

Κουζίνα Morgana

Κλασικά Έπιπλα κουζίνας

Η κουζίνα που σας αντιπροσωπεύει, το μοντέλο Morgana. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυός, οι πόρτες διαθέτουν κάθετες σανίδες και το φινίρισμα δίνει μια κλασική νότα στη κουζίνα. Η κουζίνα αυτή υπενθυμίζει παλιές εποχές, μέρη  που  επισκέφθηκαμε στις διακοπές και τις ιστορίες από τους παππούδες μας. Μας φέρνει στο μυαλό μας χαρούμενες αναμνήσεις. 

Θέλετε και ντουλάπες?