Τα δικά μας Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας , φτιάχνονται απο τα πιο σύγχρονα εργοστάσια επίπλου κουζίνας , είναι Ιταλικές κουζίνες ή Ελληνικές κουζίνες Εγγυούμαστε για την ποιότητα κατασκευής αλλα και για τα οικολογικά υλικά. Τα εργοστάσια που περήφανα αντιπροσωπεύουμε είναι η  HOF το Ελληνικό μας εργοστάσιο, η ARREX και η STOSA που κατασκευάζουν ιταλικά έπιπλα κουζίνας.

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Ιταλικές Κουζίνες

Κουζίνα γυαλιστερή

Στα δικά μας μοντέρνα έπιπλα κουζίνας θα βρείτε ένα καινούργιο οικολογικό υλικό κατάλληλο για άμεση επαφή με τα τρόφιμα, αντιχαραχτικό και χωρίς να αφήνει δακτυλιές. Οι Ιταλικές κουζίνες έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό επίπεδο design. Συνδυάζεται υπέροχα με θερμοσκληρυντικές επιφάνειες απομίμησης ξύλου καθώς και pal χρώματα λάκας, προσφέροντας απλότητα στον σχεδιασμό της κουζίνας. Τα Ιταλικά έπιπλα κουζίνας που αντιπροσωπεύουμε είναι κορυφαίας ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.

Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Τα Ιταλικά έπιπλα κουζίνας της εταιρείας μας Arrex le cucine συμμετείχε στην Διεθνή έκθεση του Μιλάνου “Salone de Mobile 2018” και μας έδειξε τον τρόπο του να «μοιραζόμαστε» την κουζίνα μας. Οι νέες τάσεις στα Ιταλικά έπιπλα κουζίνας, μας προτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε τα “μαλακά” αλλά καθορισμένα χρώματα, το φυσικό ξύλο – το μέταλλο – τα χειροποίητα στοιχεία αλλά και νέες υφές. Σχεδιασμός και ραπτική…υψηλής ακρίβειας στις ιταλικές κουζίνες, Τεχνολογία και πάθος! Η κουζίνα μας είναι πλέον ο πιο όμορφος χώρος, χώρος συναισθημάτων – αισθημάτων και σχέσεων…

Κουζίνα Lab Laminate

Laminate πάχους 22mm σε πολύ μεγάλη γκάμα με καινοτόμα στοιχεία νέες υφές νέα χρώματα. Στην κουζίνα σήμερα μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα αυτό που σας αρέσει περισσότερο χωρίς συμβιβασμούς. Τέλειοι συνδυασμοί, μείγμα αποχρώσεων και υλικών με ένα αποτέλεσμα μέγιστης προσαρμογής…

Κουζίνα Newport

Newport…Μία πρωτότυπη έκδοση με νέους συνδυασμούς με βάση το φυσικό ξύλο που προσδίδει εκλεπτυσμένη γοητεία και διακριτικό χαρακτήρα. Διαθέτει λεπτομέρειες που επιτρέπει την δυνατότητα ανάμειξης με την επίπλωση στον υπόλοιπο ενιαίο χώρο που συνδέει την κουζίνα μας με το σαλόνι.

Κουζίνα Art

Art Series…Σύγχρονη εμφάνιση με απλές λιτές γραμμές αλλά και εξαιρετικά πρωτότυπες συνθέσεις που δημιουργούν ελευθερία κινήσεων στον χώρο της κουζίνας, κάνοντας την προετοιμασία του φαγητού εύκολη κάθε φορά που θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κουζίνα Easy

Easy collection..Μία νέα σειρά με 7 νέα χρώματα, εξέλιξη και ποιότητα, μία κουζίνα πολυλειτουργική και ανοιχτή προς το σαλόνι, οι έντονες αποχρώσεις του ξύλου και οι μεγάλες μαρμάρινες επιφάνειες συνδυάζονται ιδανικά και αναδεικνύουν το στυλ σε κάθε χώρο.

Κουζίνα Natural new

New Natural, Μία κουζίνα όπου επικρατούν οι ισχυρές και έντονες γεύσεις. Πόρτες από δρυς σκούρο ξύλο και ανθεκτικός πάγκος HPL συνθέτουν σταθερότητα στον σχεδιασμό με πρωτότυπο τρόπο!

Κουζίνα Aliant

Με την επιλογή του μοντέλου Aliant μπορούμε να δώσουμε την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου και να αναδείξουμε φυσικά την κουζίνα μας σχεδιάζοντας επάνω σε λιτές γραμμές. Το ειδικό λακαρισμένο κρύσταλλο χωρίς την χρήση εξωτερικής λαβής, αντικατοπτρίζει πολλές φορές της ημέρας το…ειδωλό μας!

Κουζίνα Aleve

Στην κουζίνα Aleve η δύναμη της φυσικής πέτρας αναμειγνύεται με την δύναμη του κόκκινου για να δώσει στο περιβάλλον μαγειρέματος ένα έντονο σχήμα, ιδανικό για όσους τολμούν στην ζωή και στις…γεύσεις!

Κουζίνα Loft

Το πρόγραμμα κουζίνας Loft σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε να ενσωματώσετε και να ταυτίσετε διαφορετικά υλικά και χρώματα, τολμήστε να χρησιμοποιήσετε φυσικό ξύλο δρυς υφή πέτρας και έξτρα ματ επιφάνειες, για ένα αποτέλεσμα πέρα από τις προσδοκίες σας!

Κουζίνα Metropolis New

Στην κουζίνα όλα πρέπει να είναι πρακτικά και εύκολα, από την διάταξη των στοιχείων μέχρι το άνοιγμα των πορτών. Το πόμολο τύπου “Gola” είναι απόλυτα ενσωματωμένο στον σχεδιασμό και σέβεται τις αρχές της εργονομίας και της αισθητικής. Το νέο αυτό μοντέλο κουζίνας  με τα χρώματα, τα σχήματα δίνει την δυνατότητα επέκτασης στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Κουζίνα Menta

Τα διαφορετικά υλικά δημιουργούν έναν ορθολογικό χώρο μαγειρέματος με έμφαση στις ήπιες χρωματικές εναλλαγές που χαρακτηρίζουν το μοντέλο σχεδίασης.

Κουζίνα Natural

New Natural, όταν το φυσικό ερμηνεύει τη γεύση του ξύλου με σύγχρονο τρόπο! Αποκλειστικά φινιρίσματα από φυσικό ξύλο δρυς, πλαισιωμένα με νέα σχεδιαστικά στοιχεία που συνδυάζουν πρακτικότητα και σχεδιασμό.

Κουζίνα Metropolis

Η νέα σειρά Metropolis αγαπά να συνδυάζει χρώματα και φινιρίσματα.Ξύλινες και μαρμάρινες φλέβες, γυαλιστερές και ματ επιφάνειες, ελαφριές και σκοτεινές αποχρώσεις. Όλα είναι δυνατά, τα πάντα μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν χάρη σε μια κουζίνα που προσφέρει ατελείωτες συνδυασμούς υλικού και χρωμάτων. Δημιουργήστε τη δική σας, προσωπική Μητρόπολη………

Κουζίνα Curry

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας σε ξύλο βελανιδιάς,το μοντέλο Curry ζωντανεύει τις τρέχουσες τάσεις.Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο βελανιδιάς και διαθέτει ένα πρωτότυπο φυσικό τελείωμα. Ο χαρακτήρας του ξύλου είναι η δύναμη και η ομορφιά πίσω από τις Ιταλικές Κουζίνες. Οι ρόζοι του ξύλου σηματοδοτούν την ασύγκριτη ταυτότητά της. Είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και οι ρόζοι του ξύλου παραμένουν ορατά πίσω από την επιλεγμένη απόχρωση.

Κουζίνα Cedro

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Δημιουργεί αρμονία στο χώρο της κουζίνας. Οι διαφορετικές αποχρώσεις προσκομίσει την κουζίνα και το καθιστικό σε αρμονία, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας. Με την εμπειρία μας μπορούμε να σχεδιάσουμε τα έπιπλα κουζίνας του σπιτιού σας έτσι ώστε να δημιουργούν στο σπίτι σας μια αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο.

Κουζίνα Arcobaleno

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Μια φυσική κουζίνα, Arcobaleno. Είναι η κουζίνα των ονείρων σας: μπορείτε να επιλέξετε από συνθετικό, καπλαμά και λάκα σε μια πληθώρα διαφορετικών παραλλαγών και χρωμάτων

Κουζίνα Timo

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Η κουζίνα ως έμπιστος σύντροφος της ζωής σας.Σε 13 διαφορετικά χρώματα υψηλής γυαλάδας για ένα σχέδιο κουζινών που λάμπει, αντανακλά, παίζει με το φως και έχει σχεδιαστεί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στο χέρι σας.

Κουζίνα Oriente

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Ο χώρος της κουζίνας που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.  Μια μητροπολιτική αίσθηση και επιρροές από το φυσικό κόσμο, όλα σε μια κουζίνα, η Oriente κουζίνα μας. Θα εκπλαγείτε απο το πόσο καλά, το λείο ξύλο με συνθετικές επιφάνειες  πάει με τα φινιρίσματα του τσιμέντου.

Κουζίνα Zenzero

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Η κουζίνα που δε μοιάζει με καμία άλλη!  28 χιλιοστά πάχος ξύλο δρυός καπλαμά με ορατούς ρόζους, αυτή η κουζίνα είναι διαθέσιμη σε λάκα με εκατοντάδες διαφορετικά χρώματα. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός πιθανών συνθέσεων, με κομμάτια για το σαλόνι που εναρμονίσει τον ανοιχτό χώρο, και οι ανοικτές μονάδες προσθέτουν αισθητική λειτουργικότητα. Είναι η κουζίνα όνειρο …….

Κουζίνα DALLAS

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας

Η κουζίνα Dallas μας προσφέρει πολλά στοιχεία και αξεσουάρ για ατέλειωτους συνδυασμούς. Πραγματικά έργα ζωής σε πολύ προσωπικούς χώρους, όπως είναι ο χώρος της κουζίνας. Διαθέσιμη σε δύο απαλά χρώματα cappuccino και zucchero από υλικό μη τοξικό και ανακυκλώσιμο.

Θελετε και ντουλάπες?