Ντουλάπια κουζίνας από την SMARTPLAN! Σαν θυγατρική της KITCHEN GALLERY, ιδρύθηκε με σκοπό να σας προσφέρει κουζίνες λειτουργικές, σε πλούσια ποικιλία σχεδίων και σε ελκυστικές τιμές.Τα Ντουλάπια κουζίνας που κατασκευάζουμε είναι άριστης ποιότητας και και φτιαχνονται με τα καλύτερα υλικά. Θα βρείτε πάντα και προσφορές -70% σε εκθεσιακές κουζίνες.

Οι κουζίνες και τα ντουλάπια κουζίνας μας είναι Ελληνικής ή Ιταλικής κατασκευής. Κατασκευάζονται με υλικά οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και απαλλαγμένα από επικίνδυνες ουσίες. Το Ελληνικό μας εργοστάσιο HOF βρίσκεται στην Κρήτη καθώς αντιπροσωπεύουμε και δύο Ιταλικά εργοστάσια την ARREX και την STOSA.

Στον χώρο της κουζίνας, μια οικογένεια θα κάτσει, θα συζητήσει, θα γιορτάσει, θα περάσει κατά μέσο όρο 4 ώρες την ημέρα. Για αυτό τον λόγο η κουζίνα είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος σε ένα σπίτι. Στόχος λοιπόν  της SMARTPLAN, είναι να απολαύσετε όμορφες, εργονομικές, ανθεκτικές κουζίνες και πάντα  σε προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε σύγχρονου σχεδιασμού ντουλάπες υπνοδωματίων και ποιοτικές εσωτερικές πόρτες. Θα να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επένδυσή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Επίσης έχουμε και παιδικά δωμάτια, κρεββατοκάμαρες, μκροέπιπλα ή έπιπλα μπάνιου.

Η SMARTPLAN μπορεί να σας προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές και στις ηλεκτρικές συσκευές σας. Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας. 

Με εξειδικευμένο προσωπικό και συνέπεια, Η SMARTPLAN σας προσφέρει υψηλά standardς σε σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση και after sales service. Οι διακοσμητές μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στον σχεδιασμό του επίπλου κουζίνας και της ντουλάπας. Θα σχεδιάσουν για εσάς σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ακριβώς ότι ονειρεύεστε.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να σας ξεναγήσουμε στις εκθέσεις μας στο Ίλιον και στον Πειραιά.

Θέλετε Έπιπλα κουζίνας?
Ντουλάπια κουζίνας
Ντουλάπια κουζίνας
Ντουλάπια κουζίνας